Lukket nu – vi åbner igen tirsdag klokken 11:00
Erhvervsklubnyt

Erhvervsklubnyt

Nyheder til medlemmerne
Erhvervsklubnyt

Nyhedsbrevet udsendes direkte til erhvervsklubbens medlemmer fire gange årligt.

Fra udstillingen Peter Bonde: Unclaimed Baggage will be Destroyed

Nyhedsbrev forår 2021

Kære Erhvervsklubmedlem

Selvom foråret er lige om hjørnet, og flere af os måske drømmer om at komme i haven, er det NU du skal finde tid til at gå på kunstmuseum! Det er nemlig muligt fra onsdag den 21. april, hvor Sorø Kunstmuseum igen kan vise vores samling og særudstilling frem for dig og vores gæster.

Vi har brugt tiden til at gøre salene i den gamle godsforvalter bolig fine igen, og i særudstillingssalen har vi sammen med Peter Bonde installeret hans nye udstilling Unclaimed Baggage will be Destroyed. Vi glæder os til at vise dig det hele!

Og allerede torsdag den 22. april kl. 1630 får du chancen: Kom forbi museet, få en omvisning i udstillingen, og et glas vin sammen med andre erhvervsklubmedlemmer, min kollega Mathilde og jeg. Husk at tilmelde jer: ak@sorokunstmuseum.dk (så vi kan planlægge efter gældende Corona-restriktioner).

Vi har også udvidet sortimentet i vores butik, og cafeen er undervejs med et nyt menukort og et nyt takeaway koncept: Torsdagstapas To-Go. Det bliver godt og skal prøves!

Pga. Corona har vi måtte udskyde vores udstillingsprojekt med Maja Lisa Engelhardt. Vi kender endnu ikke datoen for åbningen af Klosterkirken, men vi forventer at kunne præsentere udstillingen til september, hvor vi også vil forsøge at genoptage ideen med en torsdagsbar for jer, jeres kollegaer og ægtefæller.

Indtil da byder vi på litterær salon med forfatter Annelise Marstrand Jørgensen, der har skrevet den anmelderroste bog Dronning Margrethe I, der som bekendt var – om end kortvarigt – begravet i Sorø Klosterkirke. Vi forventer, at billetterne bliver revet væk så skynd dig at sikre dig en plads (gå via vores hjemmeside til billetexpressen og køb billetterne der. Det koster 130 kr. pr. person som medlem).
Vi glæder os til at byde dig velkommen i museet snart igen.

Erhvervsklub
Læs mere om erhvervsklubben og hvordan man bliver medlem.
Aktuel særudstilling
Arrangementer
Her finder du kommende kulturelle events på museet. Vi inviterer til forfatteroplæsninger, koncerter, foredrag om kunst, og særlige aktiviteter for børn og deres familier.