Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Fotosalg

Fotosalg


Køb fotografier af museets værker

Sorø Kunstmuseum tilbyder salg af billedmateriale. Museet har digitale fotofiler af de fleste værker i samlingen. Enkelte værker er endnu ikke affotograferede, eller optagelser findes kun i en lille opløsning. Vær opmærksom på, at ekspeditionstiden forlænges i forbindelse med bestilling af nyoptagelser.

Priser*

* Nogle museer har særlige vilkår eller aftaler om billedudveksling

Kreditering

Ved brug af museets billeder skal følgende oplysninger fremgå i forbindelse med billedet:

Her kan du bestille et fotografi: Bestillingsmail

Betingelser for brug

Tilladelsen for brug af reproduktioner omfatter kun museets fotorettigheder, og ikke kunstnerens (eller arvingers) eventuelle ophavsret. Museet opfordrer til, at man kontakter VISDA, København, derom. Der vil blive stillet krav til en tilføjelse i krediteringen, hvis kunstnerens rettigheder administreres af VISDA.

Reproduktioner af værker må ikke beskæres, overtrykkes eller gøres større end originalen uden særlig tilladelse fra ophavsmanden til værket.

VISDA varetager reproduktionsretten for mange danske kunstnere, og tilsvarende selskaber findes i udlandet. VISDA kan formidle kontakt til disse søsterselskaber. Nogle kunstnere forvalter selv deres rettigheder, og du skal i det tilfælde selv aftale brugen af fotografiet med den enkelte kunstner.

Har du spørgsmål om ophavsret er du velkommen til at kontakte VISDA:

visda.dk

Email: mail@visda.dk
T: +45 35441491
visda.dk

VISDA
Copydan-huset
Bryggervangen 8
2100 København Ø