Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

‘Jazz Five’ – familiekoncert (OBS: nyt navn)

Musik | Jazz
26/02/2022 | 14:00 - 14:45
Billetter
OBS: Billetter købes via linket: https://www.place2book.com/sw2/sales/lxifregwq0
0 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

OBS: KONCERTEN ER UDSOLGT.

Lørdag den 26. februar har Sorø Kunstmuseum, Sorø Bibliotek & Bykontor og Live For Børn glæden af at kunne præsentere familiekoncert med bandet 'Jazz Five'!

Kom børn og voksne; vi skal en tur til New Orleans med det seje, råswingende orkester Jazz Five.

OBS: du kan ikke købe billetter gennem Sorø Kunstmuseum. Billetter købes via biblioteket. Følg dette link for at komme til bookingportalen: https://www.place2book.com/sw2/sales/lxifregwq0

Det kommer til at koge i Sorø Kunstmuseums Café, når de 5 danske musikere fyrer op for et unikt show med soul, blues, jazz og funk direkte til hjertet og dansefødderne. Det hele er leveret i børnehøjde med masser af fortællinger og højt humør.

Jazz Five er "verdensmestre" i at spille for børn; faktisk så gode at de både i 2014 og 2016 modtog en Danish Music Award Jazz som "Årets danske børnejazznavn". Som orkester (både voksne- og børnekoncerter), har Jazz Five spillet over 1000 koncerter over det meste af verden.
Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Repertoiret består af New Orleans klassikere, men også egne numre, som lægger sig op af forbilledernes stil og samtidig peger fremad og viser, hvordan det kan lyde når Danmark møder New Orleans i 2022.Koncerten er arrangeret af Sorø Kunstmuseum, Sorø Bibliotek & Bykontor og Live For Børn.
Bemærk: Familiebillet (4 personer): 150 kr.
OBS: Billetter købes via linket her: https://www.place2book.com/sw2/sales/lxifregwq0