Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

BILLEDER MED BABY: Billedbarrikader

Museum / Udstilling | Billedkunst
24/02/2023 | 11:00 - 12:30
Billetter
Alm. billet inkl. kaffe
105 DKK
Klubbillet inkl. kaffe
45 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
4180 Sorø

I februar dykker Billeder med Baby ned i vores helt nyåbnede særudstilling 'Billedbarrikader' - en udstilling med værker, der holder noget skjult! De deltagende kunstnere er: Tal R (DK), Pernille With Madsen (DK), Shirin Sabahi (IR), Joachim Koester (DK), E.B. Itso (DK), Samaneh Roghani (IR), Anne-Mette Schultz (DK), Marie Lund (DK) og Kirkeby (DK).

Den sidste fredag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et roligt tempo med mulighed for efterfølgende spisning og leg i museets café og publikumsal.

Tilsløring og barrikadering af blikket og det bagvedliggende visuelle begær og magt er et omdrejningspunkt for 'Billedbarrikader.' Billeder af barrikaderede huse, værker, der i sig selv er fysiske blokader, eller værker, der dækker sig til, som om de var generte. Eksempelvis består Tal R’s 10 meter lange installation ’Blinds’ – der her vises i Danmark for første gang – af en snæver korridor med omkring 40 forskellige billeder af nedtrukne rullegardiner. Det opleves voldsomt, når blikket på den måde nægtes udsyn, men samtidig pirrer det nysgerrigheden og den grundlæggende visuelle drift efter at se.  
 
Billeder med Baby er en omvisning i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
 
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 105 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 45 kr. inkl. kaffe ad libitum.
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!