Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

BILLEDER MED BABY: Blød kunst

Museum / Udstilling
28/06/2024 | 11:00 - 12:30
Billetter
Alm. billet inkl. entré til museet og kaffe/te
105 DKK
Klubbillet inkl. kaffe/te
45 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
4180 Sorø

Fredag den 28. juni afholdes den sidste Billeder med Baby inden sommerferien. Denne gang kigger vi på kunst, der består af bløde materialer: tekstil, garn, silke mv. Historisk set er værker, der eksempelvis er skabt af stof eller garn såsom vævede tæpper, blevet set ned på i en kunsthistorisk sammenhæng, da de er blevet stemplet som kunsthåndværk snarere end kunst. Det er en fordom, vi forsøger at gøre op med på museet, da værker skabt i bløde materialer kan have en mindst ligeså høj kunstnerisk som billeder bestående af eksempelvis olie på lærred. Til Billeder med Baby skal vi både ned i vores sanselige udstilling FABRICA (som er et hit for babyer) og kigge på værker, der er helt nye i samlingen.

Vi glæder os til en hyggelig kunstfyldt formiddag på museet med søde forældre og babyer.

Billeder med Baby er en omvisning i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
 
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumsal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 105 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 45 kr. inkl. kaffe ad libitum.