Lukket nu – Åbent i dag 11:00 - 17:00
Arrangement

BILLEDER MED BABY: Farven i kunsten

Museum / Udstilling | Billedkunst
24/06/2022 | 11:00 - 12:30
Billetter
Alm. billet inkl. kaffe og entré på dagen
100 DKK
Klubbillet inkl. kaffe
40 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
Storgade 9
Storgade 9
4180 Sorø

Fredag den 24. juni byder vi endnu engang indenfor til Billeder med Baby for dig, der vil have fede kunstoplevelser med din baby!

Den sidste fredag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et roligt tempo med mulighed for efterfølgende spisning og leg i museets café og publikumssal.

Denne gang dykker vi blandt andet ned vores nye særudstilling Leif Lage: Liv og værk. I hans farvestærke værker optræder der ofte ansigter, som helt sikkert vil fange babyernes (og din) opmærksomhed.

Billeder med Baby er en omvisning på maks. 1,5 time med en kunstfaglig medarbejder i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
Hver omvisning har et tværgående tema. Denne gang fokuserer vi på særudstillingen Leif Lage: Liv og værk, der viser et udsnit af den soranske billedkunstner Leif Lages (1933-2020) koloristiske og udtryksfulde værker. Udstillingen udbreder kendskabet til det særlige udtryk i Lages malerier og akvareller, der er både unikke og repræsentative for strømninger i dansk kunst. En lokalt forankret figur, der skabte kunst af høj kvalitet og med stor relevans. 
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 100 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 40 kr. inkl. kaffe ad libitum.
Tilkøb af en mad fra museets café: 40 DKK.
 
Museet café bruger kun de bedste lokale og økologiske råvarer.
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!