Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

BILLEDER MED BABY: Farven i kunsten

Museum / Udstilling | Billedkunst
24/06/2022 | 11:00 - 12:30
Billetter
Alm. billet inkl. kaffe og entré på dagen
100 DKK
Klubbillet inkl. kaffe
40 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
4180 Sorø

Fredag den 24. juni byder vi endnu engang indenfor til Billeder med Baby for dig, der vil have fede kunstoplevelser med din baby!

Den sidste fredag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et roligt tempo med mulighed for efterfølgende spisning og leg i museets café og publikumssal.

Denne gang dykker vi blandt andet ned vores nye særudstilling Leif Lage: Liv og værk. I hans farvestærke værker optræder der ofte ansigter, som helt sikkert vil fange babyernes (og din) opmærksomhed.

Billeder med Baby er en omvisning på maks. 1,5 time med en kunstfaglig medarbejder i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
Hver omvisning har et tværgående tema. Denne gang fokuserer vi på særudstillingen Leif Lage: Liv og værk, der viser et udsnit af den soranske billedkunstner Leif Lages (1933-2020) koloristiske og udtryksfulde værker. Udstillingen udbreder kendskabet til det særlige udtryk i Lages malerier og akvareller, der er både unikke og repræsentative for strømninger i dansk kunst. En lokalt forankret figur, der skabte kunst af høj kvalitet og med stor relevans. 
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 100 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 40 kr. inkl. kaffe ad libitum.
Tilkøb af en mad fra museets café: 40 DKK.
 
Museet café bruger kun de bedste lokale og økologiske råvarer.
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!