Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

BILLEDER MED BABY: Håndarbejde, kunst og tro

Museum / Udstilling | Billedkunst
30/09/2022 | 11:00 - 12:00
Billetter
Alm. billet inkl. kaffe og entré
100 DKK
Klubbillet inkl. kaffe
40 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
Storgade 9
Storgade 9
4180 Sorø

Fredag den 30. september byder vi endnu engang indenfor til Billeder med Baby for dig, der vil have fede kunstoplevelser med din baby!

Den sidste fredag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et roligt tempo med mulighed for efterfølgende spisning og leg i museets café og publikumssal.

Temaet for denne gang er 'Håndarbejde, kunst og tro', idet vi kigger nærmere på Klosterkirkens fire smukke messehagler, som netop nu er udstillet på museet. Hvis I strikker, hækler, broderer eller andet, er I meget velkomne til at tage jeres igangværende projekter med og arbejde på dem efter omvisningen (hvis babyerne tillader det, naturligvis).

Billeder med Baby er en omvisning i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
 
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 100 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 40 kr. inkl. kaffe ad libitum.
 
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!