Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

Billeder med Baby: NATURLIG KUNST OG KUNSTIG NATUR

Museum / Udstilling | Billedkunst
15/12/2021 | 11:00 - 12:30
Billetter
Alm. billet inkl. kaffe ad libitum og entré på dagen
110 DKK
Klubbillet inkl. kaffe ad libitum
60 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
4180 Sorø

Kom til årets sidste Billeder med Baby onsdag den 15. december! Denne gang med eksklusivt besøg af sundhedsplejerske Maria Stoltz, som vil være være åben for en snak diverse baby-relaterede emner efter omvisningen.

Går du hjemme med din baby, og har du mod på at gå til andet end tumlastik og babybio, så har Sorø Kunstmuseum et nyt tilbud til dig og din mødre/fædregruppe.
Den sidste onsdag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et roligt tempo med mulighed for efterfølgende spisning og leg i museets café og publikumssal. :)

Billeder med Baby er en omvisning på maks. 1,5 time med en kunstfaglig medarbejder i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
Hver omvisning har et tværgående tema, som denne gang handler om forholdet mellem kunst og natur. Vi dykker ned i vores særudstilling Naturen Taler, men trækker også tråde tilbage til den ældre kunst.
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 110 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 60 kr. inkl. kaffe ad libitum.
Tilkøb af en mad fra museets café: 40 DKK.
 
Museet café bruger kun de bedste lokale og økologiske råvarer.
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!
 

Efterårets arrangementsprogram er støttet af: 
- Ny Carlsbergfondets Genstartspulje - Ulla og Erik Hoff-Clausens Familiefond- Statens Kunstfonds litteraturpulje 'Dansk Litteratur i Danmark'