Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

BILLEDER MED BABY: Sanser og materialer

Museum / Udstilling | Billedkunst
25/03/2022 | 11:00 - 12:30
Billetter
Alm. billet inkl. kaffe og entré på dagen
100 DKK
Klubbillet inkl. kaffe
40 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
4180 Sorø

Fredag den 25. marts handler Billeder med Baby om 'Sanser og materialer.' Vi taler om kunst, der vækker lysten til at røre og oplever værker, som man rent faktisk gerne må røre ved!

Den sidste fredag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et roligt tempo med mulighed for efterfølgende spisning og leg i museets café og publikumssal.

Billeder med Baby er en omvisning på maks. 1,5 time med en kunstfaglig medarbejder i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
Hver omvisning har et tværgående tema. Denne gang taler vi om kunst, der vækker lysten til at røre og oplever værker, som man rent faktisk gerne må røre ved! 
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 100 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 40 kr. inkl. kaffe ad libitum.
 
Tilkøb af en mad fra museets café: 40 DKK.
 
Museet café bruger kun de bedste lokale og økologiske råvarer.
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!