Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

BILLEDER MED BABY: Træer og rødder

Museum / Udstilling | Billedkunst
26/08/2022 | 11:00 - 12:30
Billetter
Klubbillet inkl. kaffe
40 DKK
Almindelig billet inkl. kaffe
100 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum / Billeder med Baby
4180 Sorø

Fredag den 26. august byder vi endnu engang indenfor til Billeder med Baby for dig, der vil have fede kunstoplevelser med din baby!

Den sidste fredag i hver måned kan du komme på en særlig omvisning for forældre med babyer, som foregår i et roligt tempo med mulighed for efterfølgende spisning og leg i museets café og publikumssal.

Temaet for denne gang er 'Træer og rødder', som blandt andet leder os ned til vores aktuelle særudstilling 'Tilbage til Rødderne', hvor ti samtidskunstnere beskæftiger sig med naturen på meget forskellige måder. Vi kigger også på træers betydning i den ældre kunst.

Billeder med Baby er en omvisning på maks. 1,5 time med en kunstfaglig medarbejder i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
 
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 100 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 40 kr. inkl. kaffe ad libitum.
Tilkøb af en mad fra museets café: 40 DKK.
 
Museet café bruger kun de bedste lokale og økologiske råvarer.
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!