Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

FAMILIEKONCERT: Snorre Kirk “Swing Swing Swing”

Musik
16/07/2024 | 11:00 - 12:00
Billetter
Billet (gælder alle)
25 DKK
Sted
Den Grønne Scene
4180 Sorø

Tirsdag den 16. juli inviterer Sorø Kunstmuseum og Sorø Bibliotek & Bykontor til koncert for børn og familier med Snorre Kirk på Sorøs Grønne Scene!

Børn og jazz er den perfekte cocktail! For jazz er nemlig leg, evnen til at finde på og skabe på stedet, rytmer der sætter gang i kroppen, underfundighed, osv. Og derfor elsker vi at præsentere legende familierkoncerter, hvor børn og forældre inddrages og inviteres med ind i jazzuniverset.
En af de bedste til at spille jazz for børn er Snorre Kirk med sin trio “SWING SWING SWING” - og glæd jer, de kommer nemlig og spiller for jer på Grønne Scene tirsdag d. 16. juli kl. 11-12 i forbindelse med Sorø Jazzfestival.

Vi glæder os til at se jer til en dejlig musikalsk sommerformiddag!

Program:
Kl. 11-12: Koncert med Snorre Kirk og "Swing Swing Swing". Ved dårligt vejr rykker koncerten ind på Sorø Kunstmuseum.
Billetter:
25 kr. 
OBS: billetten indeholder ikke entré til Sorø Kunstmuseum.
Mere om Snorre Kirk og "Swing Swing Swing":
Bandet består af:Magnus Hjorth: KlaverAnders Fjeldsted: BasSnorre Kirk: Trommer“SWING SWING SWING” koncertrække til et utal af skoler, festivaler, spillesteder, mv. Læs her hvad et par af stederne siger om bandet:“Swingjazz kan være svært at formidle videre, men Snorre Kirk trio gjorde det på en meget troværdig måde. De var tro mod genren, men samtidigt skabte de en "magnetisme" i forhold til at fange børnenes opmærksomhed.” Vibeholmskolen, Ishøj“Snorre Kirk Trio var fantastiske til at formidle swing jazzen. Eleverne var med hele vejen, og efterfølgende var de også meget begejstrede for koncerten. Musikerne var yderst sympatiske, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.” Hastrupskolen, Køge
Koncerten er et samarbejde mellem:Sorø Jazz  Sorø KunstmuseumSorø Bibliotek