Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

FAMILIESØNDAG: Julehygge med Sorø Musiske Skole

Museum / Udstilling | Billedkunst
26/11/2023 | 11:00 - 12:30
Billetter
Billet barn
30 DKK
Sted
Familiesøndage
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Igen i år afholder vi Familiesøndag den 26. november med juleklip, juletræstænding og live(jule)musik udført af elever fra Sorø Musiske Skole. Denne gang er vi kun i værkstedet, fordi vi får travlt med at producere en masse smuk julepynt ud af gamle udstillingsplakater til juletræet i museets café. Når vi har færdigpyntet og tændt det smukke træ, danser vi selvfølgelig rundt om det.

Vi glæder os til at se store og små til en hyggelig formiddag på museet!

Familiesøndag er et fast tilbud for børn den sidste søndag i hver måned fra kl. 11- ca. 12.30. Dagen består først af en omvisning i børnehøjde. Bagefter er der en kreativ opgave i børneværkstedet, som tager udgangspunkt i noget af det, I lige har set i udstillingen.
 
Billetter:
Værkstedsbillet barn: 30 kr.
OBS: voksne deltager denne gang gratis, da vi ikke skal ind på museet. Hvis man vil besøge museet, skal man betale almindelig entré (gratis med klubkort). 
 
Husk at caféen har mulighed for at lave en lækker børnetallerken (med frugt, grøntsager, brød med forskelligt pålæg og lidt sødt) til 60 kr. Du kan med fordel reservere bord på cafe@sorokunstmuseum.dk.