Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

FAMILIESØNDAG: Svimlende svampe

Museum / Udstilling | Billedkunst
24/09/2023 | 11:00 - 12:30
Billetter
Billet barn
30 DKK
Sted
Familiesøndage
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Familiesøndag den 24. september står i svampenes tegn! Hvis du går en tur i skoven lige nu, vil du se, at svampene er ved at titte frem - nogle er flotte, men giftige og andre er kedelige, men meget velsmagende. På Sorø Kunstmuseum er der lige nu en udstilling, hvor én af kunstnerne arbejder meget med svampe og deres fantastiske egenskaber: vidste du for eksempel, at der under jorden findes et kæmpe netværk af svampe, som kan snakke med træerne? Til Familiesøndagen kigger vi på først på svampekunst på museet. Bagefter går vi i værkstedet, hvor vi blandt andet laver vores egne svampe-værker i ler.

Vi glæder os til at se store og små til en hyggelig formiddag på museet!

Familiesøndag er et fast tilbud for børn den sidste søndag i hver måned fra kl. 11- ca. 12.30. Dagen består først af en omvisning i børnehøjde. Bagefter er der en kreativ opgave i børneværkstedet, som tager udgangspunkt i noget af det, I lige har set i udstillingen.
 
Billetter:
Værkstedsbillet barn: 30 kr.
Voksne gratis ved betalt entré eller med klubkort.
 
Husk at caféen har mulighed for at lave en lækker børnetallerken (med frugt, grøntsager, brød med forskelligt pålæg og lidt sødt) til 65 kr. Du kan med fordel reservere bord på cafe@sorokunstmuseum.dk.