Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

FAMILIESØNDAG: Vi går fletteamok

Museum / Udstilling | Billedkunst
24/03/2024 | 11:15 - 12:45
Billetter
Værkstedsbillet barn
40 DKK
Sted
Familiesøndage
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Til Familiesøndagen den 24. marts fletter vi amok! Først går vi på opdagelse i vores fantastiske nye sanseudstilling FABRICA, hvor der er masser af stof, garn og flettede ting, som man gerne må røre ved. Stort set alt det du kan se på udstillingen er lavet af genbrugsmaterialer, så det bruger vi selvfølgelig også i værkstedet. Hvis du har noget gammelt tøj, stof eller garn derhjemme, som alligevel skulle smides ud, må du meget gerne tage det med til Familiesøndagen. I værkstedet laver vi flotte stofskulpturer ud af de ting, vi fletter eller knytter.

Vi glæder os til at se store og små til en hyggelig formiddag på museet!

Familiesøndag er et fast tilbud for børn den sidste søndag i hver måned fra kl. 11.15- ca. 12.45. Dagen består først af en omvisning i børnehøjde. Bagefter er der en kreativ opgave i børneværkstedet, som tager udgangspunkt i noget af det, I lige har set i udstillingen.
 
Billetter:
Værkstedsbillet barn: 40 kr.
Voksne er gratis ved betalt entré til museet eller med klubkort.
 
Husk at caféen har mulighed for at lave en lækker børnetallerken (med frugt, grøntsager, brød med forskelligt pålæg og lidt sødt) til 75 kr. Du kan med fordel reservere bord på cafe@sorokunstmuseum.dk.