Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

FAMILIEWORKSHOP: Vævning med tekstilkunstner Sofia Hagström Møller

Diverse
08/08/2024 | 10:00 - 12:00
Billetter
Væveworkshop inkl. væv og entré til museet
150 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Torsdag den 8. august inviterer vi børn og deres voksne til en megasej væveworkshop med tekstilkunstner Sofia Hagström Møller!

Workshoppen er for dig, der gerne vil prøve at væve og få et indblik i hvad vævning er. Vi arbejder med et lille væveredskab ved navn Hello! Loom, designet af amerikanske fiber-professor Marianne Fairbanks.
Hello Loom er en perfekt metode til at afprøve et materiale, en struktur eller farvesammensætning. Vi bruger forskellige typer af garn-materialer i forskellige farver, og hver deltager bestemmer selv sværhedsgrad. Sofia præsenterer de grundlæggende vævebindinger, men der er også mulighed for frit at væve og eksperimentere på sin væveramme.
Hello Loom er et håndholdt væve redskab, der er så lille at den nemt kan tages med, så du let og bekvemt kan væve hvor end du er. Den er designet i laserskåret træ, hvor der er alle de elementer, du har brug for; to nåle, en kam og et lille stativ til fremvisning af dit færdige værk. Den lille væv er med i prisen på workshoppen, så når vi er færdige, må du tage den med hjem, så du kan fortsætte projektet.

Aldersgruppe: vi anbefaler, at deltagere skal være +8 år, men det afhænger meget af barnet. Børn skal deltage sammen med en voksen.

OBS: der er et begrænset antal pladser på workshoppen, da Sofia skal kunne have mulighed for at hjælpe alle.

Vi glæder os til en spændende workshop i den sidste uge af skolernes sommerferie!

Program: 
Kl. 10-12: Væveworkshop på Hello Loom med tekstilkunstner og væver Sofia Hagström Møller
Billetter: 
150 kr. pr. deltager (børn såvel som voksne). Billetten inkluderer entré til museet samt den lille væv, som man må tage med sig hjem.
Vejledende alderstrin: 
+8 år.
Instruktør:
Sofia Hagström Møller - Tekstilkunstner og væver. Uddannet fra KADK. Sofia har siden 2018 samarbejde med Marianne Fairbanks for at gennemføre Weaving Lab på Copenhagen Contemporary i København, hvor Hello Loom først blev introduceret i Danmark