Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

FORÅRSBAZAR: Kunsthåndværk i gården

Diverse | Kulturelt event
13/05/2022 | 10:00 - 17:00
Sted
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Kom med til FORÅRSBAZAR på Sorø Kunstmuseum Store Bededag fredag d. 13. maj kl. 10-17 og oplev nogle af landets dygtigste kunsthåndværkere!

Der er fri entré til bazaren.

Vi glæder os meget til at byde indenfor til en dag fyldt med kunsthåndværk, design, tekstil, maleri, fotografi og meget mere. I vores museumsgård og publikumssal vil der være fyldt med udstillere fra hele landet, så der vil være noget for enhver smag. For at gøre stemningen ekstra hyggelig, har vi inviteret en DJ til at spille i museumsgården, og bliver man sulten eller tørstig, holder vores café åbent hele dagen. I dagens anledning inddrager vi også Sorøs nye byrum: Den Grønne Scene.
Udstillerlisten og mere info vil løbende blive opdateret her på hjemmesiden i takt med, at vi nærmer os datoen. Men allerede nu kan du roligt sætte et STORT kryds i kalenderen! Vi glæder os!
 
Forårsbazaren på Sorø Kunstmuseum er et helt nyt design- og kunsthåndværkermarked, hvor vi har inviteret kunstnere, som repræsenterer den højeste kvalitet og innovation indenfor forskellige design- og kunsthåndværksdiscipliner, til at deltage.
 
Vi håber, at I vil støtte op om det nye tiltag og lægge vejen forbi museet Store Bededag!