Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

Fyraftensfællessang med Sangskatten

Musik | Gospel / Kor / Fællessang
27/08/2021 | 16:00 - 17:30
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Skyd weekenden i gang med dejlig fællessangsoplevelse. Sangskatten inviterer alle, der har lyst til at fællessynge med til dette hyggelige fællessangsarrangement, som foregår ude i det fri på Sorøs Grønne Scene.
Denne fællessangskoncert laves i samarbejde med Sorø Bibliotek og Sorøs Kunstmuseum.

Den danske sangskat betyder noget for, hvordan vi oplever vores samtid og vores fælles historie. Når vi synger sammen, oplever vi en helt særlig glæde, vi finder en social samhørighed og danner et fællesskab på tværs af forskelligheder.
Derfor har spillestedet VEGA taget fællessangen til sig og med støtte fra Nordea-fonden bringer vi fællessang til hver en krog i Danmark.
Sammen med et topmotiveret husorkester og en bunke sanghæfter vil vi synge sange fra den danske sangskat - både de nye og de gamle.
Arrangementet er helt gratis, og Sangskatten leverer både musik og sanghæfter, så kom og syng med fredag d. 27. august kl 16.
Arrangementet er gratis og man møder bare op.
Vi synger naturligvis efter alle kunstens corona-regler. Det vil sige med god afstand til hinanden og efter gældende restriktioner. Hvis du er syg eller viser symptomer, så bliv hjemme.
Syng dig ind i fællesskabet!
Sangskatten vil udforske, opdatere og lege med hvad der sker, når vi synger sammen. Vi rejser Danmark tyndt for at styrke værdien af fællessang. Over tre dage i Nord- og Vestsjælland i slut august vil vi synge på tværs af generationer, høj som lav, på arbejdspladser, skoler og i naturen. Vi skal inspirere til at løfte fællesangen ind i vores samtid, sikre at den vokser og fremover også fortæller historier om det Danmark, vi oplever i dag.
Sangskatten er støttet af Nordea-fonden.Læs mere på Sangskatten.com