Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

GRATIS SØNDAGSOMVISNING: Tilbage til Rødderne

Museum / Udstilling | Billedkunst
29/05/2022 | 14:00 - 15:00
Billetter
Gratis søndagsomvisning
0 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Søndag den 29. maj dykker vores månedlige gratis søndagsomvisning ned i den helt nyåbnede særudstilling 'Tilbage til Rødderne.'

Alle kunstnerne har til udstillingen ”Tilbage til rødderne” på hver deres måde givet bud på, hvordan man på forskellig vis kan tilnærme sig naturen. Værkerne peger alle på vores komplekse forhold til naturen, men også på vores fascination og ønske om at være den nær – men måske mest af alt fremhæver kunstnerne nødvendigheden af at lytte og være åben for nye mulige sameksistenser. De søger således alle mod rødderne i deres afsøgning af, hvordan mennesket er forankret i og sammenhængende med naturen. Det er nogle meget forskellige tilgange, der alle giver stof til eftertanke.

Kunstnere: Anna Bak (DK), Gry Bagøien (DK), IC-98 (FI), Lisbeth Bank & Pernille Bøggild (DK), Rasmus Myrup (DK), Sonja Strange (DK), Ulrik Heltoft (DK) og Emil Westman Hertz (DK).

Det er helt gratis at komme med på omvisningen ved betalt entré eller med klubkort.
For at vi har en idé om, hvor mange der deltager, må du meget gerne reservere en gratis billet via linket i begivenheden.