Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Foto: Mads Fisker
Arrangement

GULD BAR: Silje Marie

Musik | Elektronisk
08/09/2022 | 17:30 - 21:00
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Kom til GULD BAR på Sorø Kunstmuseum torsdag den 8. september, hvor seje og dygtige Silje Marie står for musikken!

Silje Marie (f. 1992) er musiker og lyddesigner. Hun har bygget en abstrakt synthesizer, hvor sand bruges til at spille med i stedet for tangenter. I designet af synthesizeren har hun arbejdet med temaet omkring det kontrollerbare vs. det ukontrollerbare i menneskets relation til naturen, hvilket også vil komme til udtryk i hendes performance. Herudover har hun sammensat en playliste af musik, der inspirerer hende.

GULD BAR er GRATIS og alle er velkomne - også børn! Den varer fra ca. 17.30-21, og der er som altid mulighed for at købe mad og drikke.

Husk, at du fra 16.30-17.30 kan komme med på Gylden Torsdag, der denne gang handler om lyd- og videokunst.

Mere om Silje Marie:
Silje Marie er uddannet lyddesigner og arbejder som artist i sit projekt Lihme, hvor hun er sangerinde, sangskriver, komponist og producer. Hun arbejder desuden som sangskriver for andre kunstnere og som underviser i lyddesign og kunstnerisk entrepreneurskab. I hendes lydkunstneriske virke er hun særligt interesseret i at udforske og udfordre definitionerne for organiske og digitale lydlag. Hun har tidligere udstillet sin lydkunst på Galleri Tese i Aarhus, og optræder med sine lydkunstperformances til bl.a. konferencer og ferniseringer.