Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

Gylden Torsdag (Avantgarde i samlingen) + GULD BAR

Museum / Udstilling | Billedkunst
07/04/2022 | 16:00 - 17:30
Billetter
Alm. billet. inkl. én øl/vand
120 DKK
Klubbillet inkl. én øl/vand
60 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Gylden Torsdag + GULD BAR vender tilbage i 2022!

Gylden Torsdag finder sted den første torsdag i måneden og består af tematisk omvisning og samtale med en af museet kunstfaglige medarbejdere. Torsdag den 7. april vil undervisningsinspektør og kunsthistoriker Andreas Spinner dykke ned i nogle af de avantgardistiske værker, der findes i museets samling.

Efter Gylden Torsdag har du mulighed for at deltage i vores GULD BAR - en GRATIS torsdagsbar med live DJ-sæt og mulighed for at købe noget godt til ganen. Baren og museet har åbent helt til kl. 21.

Gylden Torsdag: Avantgarde i samlingenOrdet avantgarde kommer af fransk og betyder 'fortrop'. I Sorø Kunstmuseums samling findes der mange eksempler på kunstnere og retninger, der fuldt berettiget kan betegnes som avantgardistiske. Det gælder blandt andet flere af kunstnerne fra Eks-Skolen (Den Eksperimenterende Kunstskole), som brød med mange af de normer, der var gældende for 'god' og 'rigtig' kunst. Hør med, når Andreas Spinner tager jer med på en avantgardistisk tur i samlingen. 
Priser for Gylden Torsdag: Alm. billet: 120 DKK inkl. en øl/vandKlubbillet: 60 DKK inkl. en øl/vand
GULD BAR
GULD BAR er en gratis torsdagsbar med live DJ-sæt, toast og guldøl! Baren har åbent fra kl. 17.30-21. Invitér vennnerne, studiekammeraterne eller kollegaerne ud på en velfortjent torsdagsøl og noget god musik. Alle er velkomne! 
Priser for mad og drikke: Toast med lækre lokale råvarer: 35 DKKØkologisk Thy Pilsner: 30 DKK
Sodavand: 25 DKK
Se priser på andre drikkevarer i caféen.
OBS: der er ingen servering af alkohol til personer under 18 år.