Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

Gylden Torsdag + GULD BAR

Museum / Udstilling | Billedkunst
09/09/2021 | 16:00 - 21:00
Billetter
Gylden Torsdag - alm. billet. Inkl. en øl/vand
120 DKK
Gylden Torsdag - klubbillet. Inkl. en øl/vand
60 DKK
Guld Bar
0 DKK
Tilkøb af toast
35 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Her på Sorø Kunstmuseum har vi glædet os til at løfte sløret for et nyt koncept: Gylden Torsdag + GULD BAR!

Gylden Torsdag finder sted den første torsdag i måneden og består af tematisk omvisning og samtale med en af museet kunstfaglige medarbejdere. Den 9. september vil museumsinspektør og kurator Mathilde Helnæs tage jer med i den nyåbnede særudstilling 'Naturen Taler'.

Efter Gylden Torsdag har du mulighed for at deltage i vores GULD BAR - en gratis torsdagsbar med live DJ-sæt og mulighed for at købe noget godt til ganen. Baren og museet har åbent helt til kl. 21.

Gylden Torsdag: Naturen Taler
Til særudstillingen 'Naturen Taler' har ti samtidskunstnere arbejdet med kommunikation i naturen, hvilket har ført til spændende, levende og - i bogstavelig forstand - naturlige værker; faktisk er museets tre pæretræer blevet inddraget som en del af udstillingen! Mathilde Helnæs tager jeg med rundt i udstillingen og lægger op til diskussion om naturen i kunsten. 
Priser for Gylden Torsdag: Alm. billet: 120 DKK inkl. en øl/vandKlubbillet: 60 DKK inkl. en øl/vand
GULD BAR
Som noget nyt præsenterer Sorø Kunstmuseum Guld Bar: en torsdagsbar med live DJ-sæt, toast og håndøl! Første gang er torsdag den 9. september, og baren starter kl. 17.30. Denne gang spiller det københavnerbaserede DJ-kollektiv VH15 op for en fed playliste, og der er mulighed for hygge og brætspil i museets gård og caféområde.Det er også muligt at komme ind på museet frem til kl. 21 ved betalt entré. DET ER GRATIS AT DELTAGE I GULD BAR
Priser for mad og drikke: Toast med lækre lokale råvarer: 35 DKKØkologisk Thy Pilsner: 30 DKK
Sodavand: 25 DKK
Se priser på andre drikkevarer i caféen.
OBS: der er ingen servering af alkohol til personer under 18 år.