Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

GYLDEN TORSDAG + GULDBAR: Koncert med Katinka Bjerregaard & Simon Ask

Museum / Udstilling | Billedkunst
18/01/2024 | 17:30 - 18:30
Billetter
Gratis billet Gylden Torsdag
0 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Vi glæder os til at invitere til en helt særlig udgave af GYLDEN TORSDAG + GULDBAR, hvor vi kan byde på et af landets største musiknavne, nemlig Katinka Bjerregaard. Til koncerten bliver hun akkompagneret af guitarist Simon Ask.

Som altid vil der være en Gylden Torsdag-omvisning inden GULDBAR, som denne gang foregår i vores anmelderroste Kirsten Kjær-udstilling. Mellem Gylden Torsdag og GULDBAR vil der være mulighed for fællesspisning: menu og mulighed for forudbestilling følger.
Fra kl. 19.45 åbner vi dørene for koncerten med Katinka Bjerregaard & Simon Ask. Vi glæder os helt vildt til at huse et så stort navn på museet samt til at lytte til Bjerregaards fine stemme og finurlige tekstunivers, som vi har en idé om, at også Kirsten Kjær ville elske.

Der er stor efterspørgsel på arrangementet, så vi anbefaler at man køber billet i god tid. Vi glæder os til at se jer til en fabelagtig aften!

Om Katinka Bjerregaard & Simon Ask:Der er sket en del, siden Katinka i 2015 hjemtog sejren i DR’s talentkonkurrence KarriereKanonen med sine simple og iørefaldende popsange. Otte år senere fremstår hun ikke alene som en af dansksproget poprocks mest originale stemmer – både som sanger, sangskriver og tekstforfatter.
Ved siden af Katinka, står hendes faste samarbejdspartner guitarist og producer Simon Ask, som udover samarbejdet i Katinka Band, også har udgivelsen ’Jagten på det gode Menneske’ bag sig. Kombinationen af Katinkas karakterfulde og upolerede stemme som synger sine poetiske tekster om egen usikkerhed, stormende kærlighed og knusende hjertesorg og Asks indlevende guitarspil får følelserne til at stå knivskarpt hos modtageren.
Bjerregaard er indfødt københavner – opvokset på Christianshavn og nu bosat på Vesterbro – og hendes hjerte banker for storbyens leben, listige beverdinger og skæve eksistenser. Her er kærlige nik til forfatteren Tove Ditlevsen og Kim Larsen og CV Jørgensen, uden at hun blegner i forhold til forbillederne - lyt bare til medrivende P6 Beat-favoritter som ”2000 meter i frit fald”, ”Luftballoner” og ”Det er noget du har bestemt”.
Udover sejren i KarriereKanonen har Katinka Bjerregaard vundet kritikerprisen Steppeulven i 2017 som ”Årets håb” og musikforlæggernes pris, Carl Prisen, i 2018 som ”Årets Komponist – pop” for deres debutalbum ”Vi er ikke kønne nok til at danse”. Katinka Bjerregaard har desuden bl.a. deltaget i TV 2-programmet ”Toppen af poppen”, udgivet digtsamlingen ”Et hus af krop” og medvirket i flere teaterstykker som skuespiller og komponist.PROGRAM:
 
Kl. 17.30-18.30: Gylden Torsdag i udstillingen Kirsten Kjær: 'Et geni med vrangen ud'
Kl. 18.30-19.45: Fællesspisning inden koncert. Husk at forudbestille mad.
Kl. 20-ca.20.40: Koncert med Katinka Bjerregaard & Simon Ask
BILLETTER:Gylden Torsdag:
Som noget helt særligt denne aften er det GRATIS at deltage i Gylden Torsdag-omvisningen ved betalt entré til museet. For klubmedlemmer er det helt gratis at deltage i Gylden Torsdag. OBS: det er vigtigt, at du reserverer en gratis billet nedenfor. Bemærk at koncerten med Katinka Bjerregaard og Simon Ask IKKE er gratis.
GULDBAR-koncert med Katinka Bjerregaard & Simon Ask: 
Alm. billet inkl. entré til museet: 225 kr. 
Klubbillet: 175 kr.
Info om aftenens GULDBAR-ret følger.