Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

GYLDEN TORSDAG + GULDBAR MED PORTVINSSMAGNING

Museum / Udstilling | Billedkunst
11/05/2023 | 16:30 - 21:00
Billetter
Alm. billet Gylden Torsdag, portvinssmagning og ostebræt
290 DKK
Klubbillet Gylden Torsdag, portvinssmagning og ostebræt
270 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Glæd dig til GYLDEN TORSDAG og GULDBAR den 11. maj, hvor der vil være mulighed for at deltage i en pop-up portvinssmagning med de søde folk fra Det Portugisiske Hus i Stenlille.

En af de første torsdage i hver måned inviterer vi til en aften med kunst, musik og spisning i caféen. Torsdag den 11. maj kan du fra kl. 16.30-17.30 deltage i Gylden Torsdag med direktør Anna Krogh. Som festlig optakt til portvinsmagning kl 18 vil hun tage jer med rundt på en berusende tur i museets mesterværker. Fra svimlende landskaber, til erotiske billeder. Fra guddommelige gys til svimlende enkelhed. Omvisningen byder på en introduktion til dansk kunst og historiens forskellige perioder. I fuld ædruelighed, naturligvis.

Bagefter starter vores GULDBAR i museets café og/eller gårdhave med musik og fællesspisning. Denne gang er det muligt at deltage i en guidet portvinsmagning med Anita og Claus fra det Portugisiske Hus i Stenlille. Portvinssmagningen er akkompagneret af et dejligt ostebræt, så du ikke går sulten herfra.

PROGRAM:
Kl. 16.30-17.30: Gylden Torsdag om berusende værker i samlingen v. direktør Anna Krogh
Kl. 18-19: Portvinssmagning og servering af ostebræt. Portvinsmagningen er guidet af Anita og Claus fra Det Portugisiske Hus i Stentille og består af fire   lækre portvine fra Portugal. Du vil komme til at smage på hvide, røde og tawny-portvine fra de to vinhuse, de importerer fra.
Kl. 19-21: Baren er åben for drikke og a la carte-bestillinger. Mulighed for at shoppe delikatesser og sydlandsk keramik fra Det Portugisiske Hus
 
BILLETTER:
Gylden Torsdag, portvinssmagning og ostebræt
Alm. billet: 290 kr. 
Klubbillet: 270 kr.