Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

GYLDEN TORSDAG + GULDBAR MED PORTVINSSMAGNING

Museum / Udstilling | Billedkunst
11/05/2023 | 16:30 - 21:00
Billetter
Alm. billet Gylden Torsdag, portvinssmagning og ostebræt
290 DKK
Klubbillet Gylden Torsdag, portvinssmagning og ostebræt
270 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Glæd dig til GYLDEN TORSDAG og GULDBAR den 11. maj, hvor der vil være mulighed for at deltage i en pop-up portvinssmagning med de søde folk fra Det Portugisiske Hus i Stenlille.

En af de første torsdage i hver måned inviterer vi til en aften med kunst, musik og spisning i caféen. Torsdag den 11. maj kan du fra kl. 16.30-17.30 deltage i Gylden Torsdag med direktør Anna Krogh. Som festlig optakt til portvinsmagning kl 18 vil hun tage jer med rundt på en berusende tur i museets mesterværker. Fra svimlende landskaber, til erotiske billeder. Fra guddommelige gys til svimlende enkelhed. Omvisningen byder på en introduktion til dansk kunst og historiens forskellige perioder. I fuld ædruelighed, naturligvis.

Bagefter starter vores GULDBAR i museets café og/eller gårdhave med musik og fællesspisning. Denne gang er det muligt at deltage i en guidet portvinsmagning med Anita og Claus fra det Portugisiske Hus i Stenlille. Portvinssmagningen er akkompagneret af et dejligt ostebræt, så du ikke går sulten herfra.

PROGRAM:
Kl. 16.30-17.30: Gylden Torsdag om berusende værker i samlingen v. direktør Anna Krogh
Kl. 18-19: Portvinssmagning og servering af ostebræt. Portvinsmagningen er guidet af Anita og Claus fra Det Portugisiske Hus i Stentille og består af fire   lækre portvine fra Portugal. Du vil komme til at smage på hvide, røde og tawny-portvine fra de to vinhuse, de importerer fra.
Kl. 19-21: Baren er åben for drikke og a la carte-bestillinger. Mulighed for at shoppe delikatesser og sydlandsk keramik fra Det Portugisiske Hus
 
BILLETTER:
Gylden Torsdag, portvinssmagning og ostebræt
Alm. billet: 290 kr. 
Klubbillet: 270 kr.