Åbenti dag: 11:00 – 17:00
N. A. Abildgaard: Mareridt, 1800. Foto: Anders Sune Berg
Arrangement

Gylden Torsdag og Julekur + GULD BAR

Museum / Udstilling | Billedkunst
02/12/2021 | 16:00 - 21:00
Billetter
Alm. billet inkl. museumsentré på dagen
90 DKK
Klubbillet
0 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Kom til årets sidste Gylden Torsdag + GULD BAR torsdag den 2. december!

Gå ikke glip af en hyggelig og festlig aften på museet, hvor du fra kl. 16-17.30 har mulighed for at få en tematisk omvisning v. museumsdirektør Anna Krogh. Udover omvisningen afholder Anna en Julekur, hvor hun præsenterer udstillingsåret 2022.

Bagefter åbner GULD BAR - en torsdagsbar med live DJ-sæt, toast og guldøl! Baren starter kl. 17.30 og har åbent indtil kl. 21.

Gylden Torsdag finder sted den første torsdag i måneden og består af tematisk omvisning og samtale med en af museet kunstfaglige medarbejdere. Den 2. december vil museumsdirektør Anna Krogh i anledning af julens komme fortælle om tro og overtro i samlingen. Derudover vil Anna afholde en Julekur, hvor hun præsenterer jer for udstillingsåret 2022 på Sorø Kunstmuseum. Denne udgave af Gylden Torsdag er gratis for medlemmer af Kunstklubben Sorø Kunstmuseum. 
Efter Gylden Torsdag har du mulighed for at deltage i vores GULD BAR - en gratis torsdagsbar med live DJ-sæt og mulighed for at købe noget godt til ganen - denne måned vil der, foruden vores lækre toast, naturligvis være glögg og æbleskiver på menuen. Månedens DJ er Nikolaj Wolf, der foruden en karriere som bassist og musiker arbejder som souschef på Sorø Musiske Skole. 
Baren og museet har åbent helt til kl. 21.
 
Priser 
Alm. billet: 90 DKK 
Klubbillet: 0 DKK 
DET ER GRATIS AT DELTAGE I GULD BAR og du møder bare op på dagen.
 

Priser for mad og drikke:
Toast med lækre lokale råvarer: 35 DKK
Økologisk Thy Pilsner: 30 DKK
Gylden Dame: 30 DKK
Sodavand: 25 DKK
Se priser på andre drikkevarer i caféen.
OBS: der er ingen servering af alkohol til personer under 18 år.
 

Efterårets arrangementsprogram er støttet af: 
- Ny Carlsbergfondets Genstartspulje - Ulla og Erik Hoff-Clausens Familiefond- Statens Kunstfonds litteraturpulje 'Dansk Litteratur i Danmark'