Lukket nu – vi åbner igen lørdag klokken 11:00
Arrangement

Gylden Torsdag (Underverdenens Parykparade) + GULD BAR

Museum / Udstilling | Billedkunst
03/03/2022 | 16:00 - 21:00
Billetter
Gylden Torsdag - alm. billet inkl. én øl/vand
120 DKK
Gylden Torsdag - Klubbillet inkl. én øl/vand
90 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Gylden Torsdag + GULD BAR vender tilbage i 2022!

Gylden Torsdag finder sted den første torsdag i måneden og består af tematisk omvisning og samtale med en af museet kunstfaglige medarbejdere. Torsdag den 3. marts vil museumsinspektør og kurator Helle Brøns tage jer med i den nye sanseudstilling 'Underverdenens Parykparade' af Seimi Nørregaard.

Efter Gylden Torsdag har du mulighed for at deltage i vores GULD BAR - en GRATIS torsdagsbar med live DJ-sæt og mulighed for at købe noget godt til ganen. Baren og museet har åbent helt til kl. 21.

Gylden Torsdag: Underverdenens Parykparade
Nørregaard arbejder med installations- og scenekunst og involverer i sine udstillinger beskuerne i bevægende totaloplevelser. I anledning af, at det i 2022 er 300 år siden, Holberg åbnede Danmarks første teater, har hun ladet sig inspirere af Ludvig Holbergs univers – særligt Niels Klims Underjordiske rejse. I Underverdenens Parykparade inviterer hun os til at udforske nye verdener, hvor træerne tænker tanker og skuespil giver os stof til eftertanke om vores egen rolle i verden. Det er museets allerførste sanseudstilling – glæd jer!  
Priser for Gylden Torsdag: Alm. billet: 120 DKK inkl. en øl/vandKlubbillet: 90 DKK inkl. en øl/vand
GULD BAR
GULD BAR er en gratis torsdagsbar med live DJ-sæt, toast og guldøl! Baren har åbent fra kl. 17.30-21. Invitér vennnerne, studiekammeraterne eller kollegaerne ud på en velfortjent torsdagsøl og noget god musik. Alle er velkomne! 
Priser for mad og drikke: Toast med lækre lokale råvarer: 35 DKKØkologisk Thy Pilsner: 30 DKK
Sodavand: 25 DKK
Se priser på andre drikkevarer i caféen.
OBS: der er ingen servering af alkohol til personer under 18 år.