Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Montré
Arrangement

Gylden Torsdag (Underverdenens Parykparade) + GULD BAR

Museum / Udstilling | Billedkunst
03/03/2022 | 16:00 - 21:00
Billetter
Gylden Torsdag - alm. billet inkl. én øl/vand
120 DKK
Gylden Torsdag - Klubbillet inkl. én øl/vand
60 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Gylden Torsdag + GULD BAR vender tilbage i 2022!

Gylden Torsdag finder sted den første torsdag i måneden og består af tematisk omvisning og samtale med en af museet kunstfaglige medarbejdere. Torsdag den 3. marts vil museumsinspektør og kurator Helle Brøns tage jer med i den nye sanseudstilling 'Underverdenens Parykparade' af Seimi Nørregaard.

Efter Gylden Torsdag har du mulighed for at deltage i vores GULD BAR - en GRATIS torsdagsbar med live DJ-sæt og mulighed for at købe noget godt til ganen. Aftenens DJ er Montré aka. Jacob Øland, som gennem sine mix vil lede vores tanker hen på forår, fest og farver. Baren har åbent helt til kl. 21.

Gylden Torsdag: Underverdenens Parykparade
Nørregaard arbejder med installations- og scenekunst og involverer i sine udstillinger beskuerne i bevægende totaloplevelser. I anledning af, at det i 2022 er 300 år siden, Holberg åbnede Danmarks første teater, har hun ladet sig inspirere af Ludvig Holbergs univers – særligt Niels Klims Underjordiske rejse. I Underverdenens Parykparade inviterer hun os til at udforske nye verdener, hvor træerne tænker tanker og skuespil giver os stof til eftertanke om vores egen rolle i verden. Det er museets allerførste sanseudstilling – glæd jer!  
Priser for Gylden Torsdag: Alm. billet: 120 DKK inkl. en øl/vandKlubbillet: 60 DKK inkl. en øl/vand
GULD BAR
GULD BAR er en gratis torsdagsbar med live DJ-sæt, toast og guldøl! Baren har åbent fra kl. 17.30-21. Invitér vennnerne, studiekammeraterne eller kollegaerne ud på en velfortjent torsdagsøl og noget god musik. Alle er velkomne! 
Priser for mad og drikke: Toast med lækre lokale råvarer: 35 DKKØkologisk Thy Pilsner: 30 DKK
Sodavand: 25 DKK
Se priser på andre drikkevarer i caféen.
OBS: der er ingen servering af alkohol til personer under 18 år.