Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

KONCERT: Vokal-kollektivet Echoes in Veil fortolker Giersing

Musik | Elektronisk
29/10/2022 | 14:00 - 15:00
Billetter
Alm. billet inkl. museumsentré + én valgfri drikkevare
225 DKK
Klubbillet inkl. én valgfri drikkevare
200 DKK
Billet barn inkl. én valgfri drikkevare
60 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Lørdag den 29. oktober er vi stolte af at kunne præsentere en helt særlig koncert med det magiske band Echoes in Veil!

Echoes in Veil er et vokal-kollektiv, der arbejder med koncertformater inden for vokalkunst-genren. Musikken er en kombination af komponerede stykker og improvisation, der opstår li nuet i interaktion med publikum. Til denne koncert vil de gå i dialog med Harald Giersings værker, der kan ses på museets aktuelle særudstilling, og publikum inviteres til at skrive ord og sætninger, der beskriver deres oplevelser af udstillingen. Disse vil blive brugt af Echoes in Veil undervejs i koncerten.

Echoes in Veil er et vokal-kollektiv, der arbejder med koncertformater inden for vokalkunst-genren. Musikken er en kombination af komponerede stykker og improvisation, der opstår i nuet i interaktion med publikum. Det er sangernes individuelle identitet, der i et samspil med elektroniske beats, sfæriske sound designs og live vokal-mixing skaber den unikke lyd. Det er stemningsfyldt og nærværende musik med skarpt definerede æstetiske valg. Se Echoes in Veil i live-aktion her: https://www.youtube.com/watch?v=wC1QWXjPWX8 og her: https://www.youtube.com/watch?v=Rky4Gm7g0u8Echoes in Veil består af: 
Anne Bech Hald: sanger og sangskriver uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Jazz Institute Berlin og Musik Högskolan Malmö. Annes drømmende vokal inviterer publikum på rundtur i Berlins farverige og skæve kvarterer, og hun bevæger sig legende i krydsfeltet mellem jazz, electro og 80’er pop.  
 
Sarah Thordsen: sanger og komponist uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium. Sarah har rødder i teater- og musicalverdenen, og det kan høres på hendes imponerende tekniske overskud og skudsikre stemme. I sin egen sangskrivning bevæger hun sig dog mere indenfor jazzverdenen, krydret med old-school historiefortælling, stærke tekster og nutidige popfraser.  
 
Cipa Pape: sanger, sangskriver og performer uddannet fra Københavns universitet og Fridhem Folkhögskola. Cipas arbejde har taget hende omkring alt lige fra site specific performances, filmmusik og elektronisk meditationsmusik. I hendes meditative og stemningsmættede tekster toner melodiøse landskaber, som flimrer i en dis af det velkendte. 
 
Siri Myggen: sanger, komponist og vokalleder uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med solistklasse i innovativ vokalledelse. Siri er kunstnerisk leder af Echoes in Veil og har en ambition om at opsætte nyskabende koncertformater med stærkt nærvær og autenticitet. Siri er optaget af at skrive musik, der giver plads til den personlige stemme hos hver enkel sanger, for således at invitere publikum ind i et smukt virvar af oplevelsesverdener. 
 
Program: Kl. 14-15: Koncert med Echoes in VeilVi abefaler stærkt, at I har set udstillingen "Harald Giersing og modernismens fortællinger" inden koncerten starter.Entré til museet er med i prisen.Billetter:Alm. billet inkl. entré til museet + én valgfri drikkevare: 225 kr.Klubbillet inkl. én valgfri drikkevare: 200 kr. Billet barn inkl. én valgfri drikkevare: 60 kr.