Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

LÆRKE BAGGER: Strikke- og hækleworkshop

Diverse
08/06/2024 | 13:00 - 15:00
Billetter
Alm. billet inkl. museumsentré og en drikkevare
325 DKK
Klubbillet inkl. en drikkevare
295 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Lørdag den 8. juni fra kl. 13-15 er vi topbegejstrede for at kunne byde indenfor til en strikke- og hækleworkshop med strikdesigner Lærke Bagger!

Kom med til en to timer lang workshop, hvor Lærke Bagger tager udgangspunkt i vores aktuelle sanseudstilling FABRICA af Eva Steen Kristensen og Nikolaj Danielsen. Igennem dine strikkepinde, hæklenåle og forskellige kunstneriske benspænd skal du udfordre din egen kreativitet. Du skal lade dig undre, overraske, irritere og glædes over egne evner, mens vi sammen finder ind til kernen af den kunstneriske håndarbejdsproces. Og måske lære noget om os selv undervejs. Og så skal vi selvfølgelig snakke masser af kunst og håndarbejde.

Forvent at blive udfordret og få et nyt blik på strikkens og hæklingens muligheder igennem kunsten.

Lærke Bagger vil være i samtale med en af museets medarbejdere.

Medbring fire sæt strikkepinde eller hæklenåle (gerne flere og i alle størrelser) og mindst 10 forskellige slags restegarn (og meget gerne flere).

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk workshop!

Program: 
Kl. 13-13.50: Workshop med Lærke Bagger
Kl. 13-ca. 14.05: Pause med drikkevarer
Kl. 14.05-15: Fortsættelse af workshop
Billetter:
Alm. billet inkl. museumsentré og en valgfri drikkevare: 325 kr.
Klubbillet inkl. en valgfri drikkevare: 295 kr. 
OBS: Der er stor efterspørgsel på arrangementet, så vi anbefaler, at du køber billet i god tid. Vi glæder os til at se dig til en fabelagtig workshop!Det er muligt at købe Lærke Baggers to strikkebøger i museets butik.
Om Lærke Bagger:
Lærke Bagger (f. 1985) er en dansk strikdesigner uddannet fra Den Kongelige Danske Designskole. Lærke Bagger er inden for de senere år blevet kendt herhjemme og internationalt for sin fandenivoldske tilgang til strik, hvor det er tilladt at lave fejl og binde knuder i stedet for at strikke på "den rigtige" måde. Hun er en stor fortaler for at bruge restegarn, og hendes designs lægger op til, at strikkeren i høj grad inddrager sin egen personlighed i det endelige resultat. Hun har udgivet to populære strikkebøger, der er oversat til flere sprog: "Strik", 2021 og "Strik 2", 2023 (Gyldendal).