Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

PÅSKEJAGT med de Tre på Stribe i Sorø

Diverse | Andre familieaktiviteter
01/04/2023 | 11:00 - 13:00
Billetter
OBS: BILLETTER KOSTER kr. OG SKAL KØBES VIA LINKET: https://vestmuseum.billetexpressen.dk/event/sheet/paskejagt-tre-pa-stribe-i-soro-8764FAA79344424B95A80831DFC8B0EB
0 DKK
Sted
Sorø Museum, Sorø Bibliotek og Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
Storgade 9
4180 Sorø

Lørdag den 1. april fra kl. 11-13 skyder vi påsken i gang med en sjov påskejagt sammen med Sorø Museum og Sorø Bibliotek!

Find din indre påskedetektiv frem og find kodeordet, der er gemt på de forskellige poster. Hvis du gætter koden, indløser det en påskepræmie!

OBS: Billetter skal købes gennem Sorø Museum via linket her.
De "Tre på Stribe"  er tre kulturinstitutioner i Sorø: Sorø Kunstmuseum, Sorø Bibliotek og Sorø Museum. Vi har i fællesskab lavet en påskejagt, der er så hyggelig, at familierne forhåbentlig springer ud af deres sofaer og ind til Storgade i Sorø.
Billetten giver adgang til, at I kan gå ind de tre steder og finde et gemt påskeæg. Inde i ægget er en ledetråd til et kodeord, som kan samles, når man har været alle tre steder. Når du har gættet kodeordet, kan du bytte det til en påskepræmie.
Der er også hyggelige familievenlige påskeaktiviteter de tre steder. Prøv fx på Sorø Museum at være med i fjerpustningskonkurrence, lav litterære gækkebreve på biblioteket og kreer dit eget glitrende Fabergé-inspirerede påskeæg på Sorø Kunstmuseum.
Påskejagten finder sted 1. april fra kl. 11-13 og det koster 45 kr. at deltage. Billetten giver ikke voksne gratis adgang til museernes udstillinger, men hvis man er under 18 år, er det altid gratis at besøge museerne.
Køb billet gennem Sorø Museum via linket her. Du kan også købe billet i døren på Sorø  Museum og Sorø Kunstmuseum på dagen.