Lukket nu – vi åbner igen søndag klokken 11:00
Arrangement

SANKTHANSAFTEN I GÅRDEN: Vi hylder heksene

Diverse | Kulturelt event
23/06/2022 | 18:00 - 21:30
Billetter
Tapastallerken inkl. én valgfri drikkevare
130 DKK
Gratis deltagelse i Sankthans
0 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø

Torsdag den 23. juni inviterer vi til sankthansaften i kunstmuseets gård! Det er dog ikke en helt almindelig én af slagsen; frem for at brænde hekse af, fejrer vi dem.

I forbindelse med særudstillingen 'Tilbage til Rødderne', hvor ti samtidskunstnere sætter fokus på forholdet mellem menneske, natur, historie og myte, fejrer vi Sankt Hans som den solhvervsfest, den er. I løbet af aftenen hylder vi heksen som en karakter, der har en særlig forbindelse til naturen - blandt andet med en båltale fra Madame Nielsen og en performance med billedkunstner Sonja Strange.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne fra kl. 18-21.30!

Det er muligt at forhåndsbestille tapas, som kan indtages i museets café eller i gården. Det er ikke muligt at bestille mad på dagen, men der er mulighed for at købe drikkevarer hele aftenen. I dagens anledning må I gerne medbringe jeres egen mad, hvis det spises udenfor. Drikkevarer skal købes i caféen. I er velkomne til at medbringe tæpper, klapstole mv. til at sætte op i gården.Program18.00: Dørene er åbne. Forhåndsbestilt tapas kan afhentes. 
20.00: Båltale ved forfatter og kunstner Madame Nielsen. 
20.30: Fællessang og bålfadstænding.
Ca. 20.35: Performancen 'Ecdysis' ved billedkunstner Sonja Strange.
21.30: Tak for i aften