Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

SØNDAGSOMVISNING: FABRICA af Eva Steen Christensen og Nikolaj Danielsen

Museum / Udstilling
28/04/2024 | 14:00 - 15:00
Billetter
Billet til søndagsomvisning. Gratis ved betalt entré eller med klubkort.
0 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

Søndag den 28. april indbyder vi til søndagsomvisning med én af museets kunstfaglige medarbejdere i vores aktuelle særudstilling FABRICA skabt af billedkunstner Eva Steen Christensen og scenograf Nikolaj Danielsen. FABRICA tager udgangspunkt i et intimt, hverdagsligt objekt, nemlig tekstilet: som tøj, stof, symbol, kommunikation og identitet. Med inspiration fra cirkusmanegens kulørte univers, har kunstnerne skabt et sanseligt dystopisk landskab af genbrugstekstiler, hvor en stor organisk manege i træ med tragtformede velourpolstrede indgangspartier er placeret. Indvendig møder man et virvar af bløde tekstile skulpturer, der kan flettes og stables eller væves ind i åbne strukturer.

OBS: Når du har betalt entré til museet eller hvis du er medlem af Kunstklubben Sorø Kunstmuseum, er omvisningen gratis. For at vi har en idé om, hvor mange der deltager, må du meget gerne reservere en gratis billet nedenfor. Entréen skal betales på dagen i butikken.

Forårets sanselige udstilling FABRICA er den første ud af i alt tre udstillinger under den fælles titel ”Sans! Nye verdner”, der er blevet til i samarbejde mellem Sorø Kunstmuseum og Holstebro Kunstmuseum. Udstillingen vises på Sorø Kunstmuseum (23.03.2024 – 11.08.2024) og på Holstebro Kunstmuseum (14.09.2024 – 09.03.2025). 
Udstillingen er støttet af:
Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Spar Nord Fonden, William Demant Fonden, Axel Muusfeldts Fond og Brand af 1848 fond. 
SANS! Nye verdener er støttet af:Færchfonden, 15 Juni Fonden og Nordea-fonden