Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Arrangement

UDSKUDT – TALK OG OPLÆSNING: Tomas Lagermand Lundme

Museum / Udstilling | Billedkunst
19/03/2022 | 14:00 - 15:30
Billetter
Alm. billet inkl. kaffe og entré på dagen
110 DKK
Klubbillet inkl. kaffe
40 DKK
Billet barn (under 18 år)
0 DKK
Sted
Sorø Kunstmuseum
4180 Sorø

OBS: EVENTET ER UDSKUDT TIL EFTERÅRET 2022.

Lørdag den 19. marts har du mulighed for at møde forfatter, dramatiker og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme til en talk og oplæsning i forbindelse med hans aktuelle mini-udstilling "Vi er et hold af en helt ny tid."

Sorø Kunstmuseum viser lige nu Tomas Lagermand Lundmes kunstprojekt “Vi er et hold af en helt ny tid”, der iscenesætter et omklædningsrum med bænk, spejl, opslagstavle og sportstøj. Værket kobler sport og kunst, og tager udgangspunkt i kunstnerens egne erfaringer og samtaler med unge mennesker, der ofte føler sig utilpasse i netop dette rum. Særligt fordi omklædningsrummet er forbundet med mange svære tanker og følelser om krop og seksualitet.
Lørdag den 19. marts vil han fortælle om tankerne bag projektet og læse op fra sit lyriske bagkatalog. 
Om Tomas Lagermand Lundme (fra hans hjemmeside)
- Født 20. maj 1973 på Amager
- Bosat på Vesterbro i København- Har været vært på Radio24syv- Husdramatiker hos Teater Får302 og Glad Teater- Siden 1998 gift med journalist, børnebogsforfatter og underholdningschef på DR, Jan Lagermand Lundme- Medlem af The Blixen Literary Award 2015- Har siddet i Statens Kunstfonds repræsentantskab, Danske Dramatikeres bestyrelse, Dansk Forfatterforenings skønlitterære bestyrelse, Dramatiker Væksthus og Warehouse9s bestyrelse