Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Undervisning på Sorø Kunstmuseum
Læring

Før og under besøget

Læring

I forbindelse med undervisning på museet, er der en række praktiske oplysninger, der er gode at kende på forhånd:

Praktisk  

Vær venligst opmærksom på, at vi ikke kan tilbyde undervisningsforløb, der begynder senere end kl. 15, ligesom det heller ikke er muligt at booke undervisningsforløb i weekenden. 

Hvis I bliver forsinket eller forhindret 

Kontakt os på formidling@sorokunstmuseum.dk, hvis I bliver forsinket eller forhindret. Ved aflysning af et forløb skal museet have besked senest 24 timer før. 

Din rolle som lærer

Din rolle er vigtig i forhold til elevernes møde med kunsten og museet. Vi lægger vægt på et samspil mellem lærer og museumsunderviser både i forhold til elevdynamikken og i forhold til forløbets tema og læringsmål. Forløbet faciliteres af museumsunderviseren, der ikke kender eleverne på forhånd. Dit engagement er derfor vigtigt. 

Forberedelse

Du kan med fordel forberede dine elever ved at benytte lærervejledningerne som knytter sig til de enkelte forløb. Her findes forslag til opgaver både før og efter jeres besøg. 

Som lærer er det desuden vigtigt, at du på forhånd fortæller dine elever om museets tre regler: Ikke røre, ikke løbe og ikke råbe. 

Find vej

Kommer I uden for museets åbningstid, og er porten ud mod Storgade lukket, kan I få adgang til museet via bibliotekets gård. Der er gratis parkering flere steder i byen. På Storgade er der dog kun ½-times parkering. Kør i stedet om til Munkevænget 16.