Åbenti dag: 11:00 – 17:00
Sorø Kunstmuseum Forårsbazar 2022

OPEN CALL: Forårsbazar

Vil du være udstiller på årets FORÅRSBAZAR på Sorø Kunstmuseum? Sidste frist for ansøgning: 4. april.

I år afholder vi vores populære Forårsbazar lørdag 25. maj kl. 10-17 på Sorø Kunstmuseum. Vil du være udstiller? Så læs med her!

For tredje år i træk afholder vi vores design- og kunsthåndværkermarked i Sorø Kunstmuseums smukke rammer. Hvis du skaber keramik, maleri, tekstilkunst, smykker eller andre kreative ting, er vi meget interesseret i at høre fra dig!

Send os en ansøgning senest den 4. april til butik@sorokunstmuseum.dk med titlen ’Forårsbazar’. 

Din ansøgning skal indeholde et par linjer om dig selv/dit brand og et foto, som vi kan bruge til markedsføring af markedet. Husk, også kontaktinfo som mail, hjemmeside, Instagram, telefonnummer og evt. CVR nr. I ansøgningen må du også meget gerne skrive om du/I ønsker tilkøb af frokost på dagen til 100 kr. 

Umiddelbart efter deadline gennemgår vi ansøgningerne, og vender tilbage med svar. Markedet er kurateret og har et begrænset antal pladser. 

Pris for en stand: 1800 kr. pr. stand. Prisen inkluderer: bord, dug og to stole. 

I år planlægger vi alle stande indendørs, og så indretter vi gårdhaven med mad og hygge. Hvis vejrudsigten lover helt vindstille vejr, kan der blive mulighed for enkelte stande udendørs. Men det aftales nærmere. 

Vi står for markedsføring i lokale og landsdækkende medier, så Forårsbazaren kommer godt udover Sorøs grænser. Derudover markedsfører vi også via museets egne platforme, plakater og sociale medier. Vi glæder os meget til at høre fra dig, og del meget gerne budskabet!

De bedste hilsner 

Team FORÅRSBAZAR
Kontakt os: butik@sorokunstmuseum.dk

Forårsbazar på Sorø Kunstmuseum